Muziek Downloaden - Sitemap - Neem contact op met ons
Muziek Download Programma
  Download Muziek
  Ares
Azureus
Bearshare
DC++ (New)
Emule
Kazaa Lite
Limewire (Top)
Morpheus
Shareaza
WinMX
uTorrent
 
  Download software
  Let op. Met ingang van 10 april 2014 is het niet meer toegestaan om uit illegale bronnen auteursrechtelijk beschermd materiaal te downloaden (waaronder maar niet uitsluitend films, muziek, boeken). Op deze website staan geen links naar de verschillende download programma's

Deze website dient alleen als archief c.q. ter informatie welke mogelijkheden er in het verleden waren om dit soort bestanden te downloaden. Een soort digitaal museum dus. Wij raden u aan diensten als spotify en netflix te onderzoeken welke wel legaal zijn.
 
  links
Muziek downloaden
Msn Weirdmaker
 
 
  DC++ downloaden

DC++

DC++ staat voor Direct Connect ++. Dit programma heeft een aantal ++. De Plusplus heeft onder meer betrekking op het reclame-vrije en spyware-vrije karakter. Daarnaast kent dc++ zeer uitgebreide zoekmogelijkheden. Verder selecteert dcplusplus automatisch een goede downloadlocatie en is er een zeer uitgebreid aanbod van uit te wisselen bestanden. Dc++ werkt ook onder Windows vista en de downloadtijd is realtief snel. Wat ons betreft is Dc plus plus een echte aanrader.

dc++


Klik op onderstaande link om dc++ virusvrij te downloaden. De kosten van de download zijn 1,30. Deze kosten zijn voor het dataverkeer van de server en ondersteuning bij eenvoudige supportvragen over het downloaden.

 
  Gesponsorde Koppelingen

 

Untitled Document
  Meer Sites
Gratis Weblog
Gratis Dating
Netvlix
Limewire Downloaden
Emule
Muziek Downloaden Programma
Freeware
De Mexicaanse Griep
limewire pro
Muziek Downloaden
Adressenboek
Gratis Software
Podstart
Limewire pro
PPS
De downloadsite
Online vermaak
Gratis Website
Hitman Pro
Zizig.nl
Gratis TV kijken
 
  Contact
Stuur ons een email
 
(C) 2006 - 2009 - Muziek Download Programma - Muziek Downloaden