Muziek Downloaden - Sitemap - Neem contact op met ons
Muziek Download Programma
  Download Muziek
  Ares
Azureus
Bearshare
DC++ (New)
Emule
Kazaa Lite
Limewire (Top)
Morpheus
Shareaza
WinMX
uTorrent
 
  Download software
  Let op. Met ingang van 10 april 2014 is het niet meer toegestaan om uit illegale bronnen auteursrechtelijk beschermd materiaal te downloaden (waaronder maar niet uitsluitend films, muziek, boeken). Op deze website staan geen links naar de verschillende download programma's

Deze website dient alleen als archief c.q. ter informatie welke mogelijkheden er in het verleden waren om dit soort bestanden te downloaden. Een soort digitaal museum dus. Wij raden u aan diensten als spotify en netflix te onderzoeken welke wel legaal zijn.
 
  links
Muziek downloaden
Msn Weirdmaker
 
 
  Limewire om muziek te downloaden

Limewire

Limewire downloaden

Limewire maakt gebruik van een netwerk genaamd: Gnutella, Bearshare en Shareaza maken hier ook gebruik van. Limewire was het bekendste peer to peer programma in de periode 2006-2010 om muziek mee te downloaden, maar is sinds oktober 2010 verboden. Sinds kort is er een veel beter alternatief genaamd utorrent.
Dit programma werkt veel sneller dan Limewire en het aanbod van muziek bestanden en film bestanden is veel uitgebreider.
Download de betere vervanger van Limewire virusvrij via onderstaande link. De kosten zijn 1,99 per gesprek. Deze kosten zijn voor de belasting van de server te kunnen bekostigen en ondersteuning bij eenvoudige supportvragen over het downloaden.

 
  - Gesponsorde Koppelingen
 

Untitled Document
  Meer Limewire
Limewire Downloaden
Limewire Limeware
Limewire pro
Freeware
Limewire
Limewire
Limewire downloaden
Limewire downloaden
 
(C) 2006 - 2009 - Muziek Download Programma - Muziek Downloaden