Muziek Downloaden - Sitemap - Neem contact op met ons
Muziek Download Programma
  Download Muziek
  Ares
Azureus
Bearshare
DC++ (New)
Emule
Kazaa Lite
Limewire (Top)
Morpheus
Shareaza
WinMX
uTorrent
 
  Download software
  Let op. Met ingang van 10 april 2014 is het niet meer toegestaan om uit illegale bronnen auteursrechtelijk beschermd materiaal te downloaden (waaronder maar niet uitsluitend films, muziek, boeken). Op deze website staan geen links naar de verschillende download programma's

Deze website dient alleen als archief c.q. ter informatie welke mogelijkheden er in het verleden waren om dit soort bestanden te downloaden. Een soort digitaal museum dus. Wij raden u aan diensten als spotify en netflix te onderzoeken welke wel legaal zijn.
 
  links
Muziek downloaden
Msn Weirdmaker
 
 
  Shareaza om muziek te downloaden

Shareaza

Shareaza downloaden

Shareaza is een peer-to-peer, voor Windows ontworpen, die de netwerkprotocollen van Gnutella, Gnutella2, eDonkey2000 en BitTorrent ondersteunt. Het programma is ontwikkeld door Michael Stokes in de programmeertaal C++ en is open source software, vrijgegeven onder de GPL. Het programma bevat geen spyware en/of adware en wordt nog steeds verder ontwikkeld. Gebruikers van Shareaza (samen met Azureus en LimeWire) zijn meer dan eens het doelwit geweest van internet oplichters als Etomi die een "lidmaatschaps contributie" vraagt om de software te kunnen gebruiken. Een wijd verspreide versie is "Kazaa Lite Pro", die ook de netwerken negatief beïnvloed. Pas op voor deze programma's.

Shareaza is beschikbaar in 23 talen, waaronder Nederlands.


Download Shareaza virusvrij via onderstaande link. De kosten zijn € 3,60 per gesprek. Deze kosten zijn voor de belasting van de server te kunnen bekostigen en ondersteuning bij eenvoudige supportvragen over het downloaden.

 
  - Gesponsorde Koppelingen
 

Untitled Document
  Meer Sites
Gratis Weblog
Gratis Dating
Netvlix
Limewire Downloaden
Emule
Muziek Downloaden Programma
Freeware
De Mexicaanse Griep
limewire pro
Muziek Downloaden
Adressenboek
Gratis Software
Podstart
Limewire pro
PPS
De downloadsite
Online vermaak
Gratis Website
Hitman Pro
Zizig.nl
Gratis TV kijken
 
  Contact
Stuur ons een email
 
(C) 2006 - 2009 - Muziek Download Programma - Muziek Downloaden